طرز تهیه کیک مخملی

طرز تهیه کیک مخملی صورتی تمشک

بازم هوس یه شیرینی خوشمزه خونگی کردین ؟!

پس به فکر درست کردن کیک و یا سفارش آنلاین کیک می افتید.

بهترین راه حل ها برای شیرین کردن لحظات شما همینجاست !
برای شما ۶۷ نوع کیک خوشمزه ی خانگی با دکورها و تزئینات بسیار زیبا و هیجان انگیز آماده کردیم.
اما صبر کنین ، اگه همه ش رو میخواین باید حالا حالا ها با ما همراه باشین ^_^
بعد از اینکه اولین برش از این کیک های تر رو که در لایه ای از خامه ی شیرین پوشیده شدن ، به مهمون هاتون بدین ، فقط چند ثانیه طول میکشه که اونا بخوان از راز و رمز رسپی ( دستور ) کیک شما با خبر بشن  پس با ما همراه باشید با طرز تهیه کیک مخملی صورتی تمشک

طرز تهیه کیک مخملی

برای شروع با یه کیک صورتی برای یه عصرونه رمانتیک چطورین ؟
کیک مخملی صورتی تمشک با رویه خامه تمشکی
تمشک هم در داخل و هم روی کیک!
دستور این کیک بهاری فوق العاده اینجاست !

مواد لازم
اسپری آشپزی
سه فنجان آرد کیک ( که الک شده و هم خورده باشد تا کاملا یکدست شود ) البته مقدار کمی بیشتر هم برای استفاده های جانبی در نظر بگیرید .
یک قاشق غذا خوری بیکینگ پودر
۲/۱ قاشق غذا خوری نمک
یک فنجان کره ( معادل با ۲۲۰ گرم کره ) در دمای اتاق
۲ فنجان شکر
۴ فنجان تمشک تازه البته مقداری بیشتر برای تزئینات هم نیاز است
۴ تخم مرغ بزرگ
۲ قاشق چایخوری وانیل
۴/۳ فنجان شیر
۳ قطره رنگ خوراکی صورتی (اختیاری)
روکش خامه ای تمشک ( در ادامه توضیح داده شده است)
گل های خوراکی برای تزئین کیک

مواد لازم روکش خامه ای
۲/۱ فنجان کره در دمای اتاق
۱۱۵ گرم پنیرخامه ای
۴/۱ فنجان تمشک تازه
۱ قاشق چایخوری وانیل
۲/۱ قاشق چایخوری نمک
۳ فنجان شکر قنادی

طرز تهیه کیک مخملی

فر را تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا (۱۸۰ درجه سلسیوس) گرم کنید . سه قالب ۲۰ سانتی کیک را چرب کنید و در کف آن ها آرد بپاشید . آرد ، بکینگ پودر و نمک را در کاسه ای خوب با مخلوط نمایید.

کره و شکر را با همزن برقی به مدت یک تا دو دقیقه هم بزنید تا سبک شوند و حالت کرمی پیدا کنند.

یک فنجان تمشک اضافه کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ ثانیه هم بزنید تا کاملا نرم شوند .

تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و پس از آنکه هر یک کاملا حل شد و به خورد مخلوط رفت دیگری را اضافه کنید.

وانیل را اضافه کنید.سرعت میکسر را کاهش دهید و مخلوط آرد را که قبلا اماده کرده اید و شیر را متناوبا ، یکی در میان اضافه کنید.

به طوری که ابتدا و انتهای مخلوط کردن ، با آرد شروع شود و پایان بگیرد. این کار را تا جایی انجام دهید که مخلوط یک دست شود.

در صورت تمایل در این زمان می توانید رنگ خوراکی را نیز اضافه کنید. مایه ی به دست آمده را در ظرف هایی که از قبل آماده کرده اید تقسیم کنید.
بعد از پخت کیک روی هر کیک مایه ی تمشک (مثل مربای تمشک) بمالید و سپس لایه بعدی کیک را روی آن قرار دهید .

در آخر دور تا دور کیک را خامه ی تمشکی بمالیید و با تمشک تازه و گل تزئین کنید.

برای تهیه رویه ی کیک ، کره و پنیر خامه ای را با سرعت متوسط به مدت ۱ تا ۲ دقیقه هم بزنید تا کاملا کرمی شود. تمشک ، وانیل و نمک را اضافه کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ ثانیه هم بزنید تا تمشک ها خرد شوند . به تدریج شکر قنادی را اضافه کنید تا کاملا حل شود و سپس مقدار بعدی را اضافه کنید .

نوش جان !

برای دیدن ایده های مختلف مدل کیک می تونید  ۱۰ مدل کیک تولد دخترانه جدید ۲۰۱۸  را مشاهده بفرمایید.

پاسخ دهید

Your email address will not be published. Required fields are marked *