کیک ژله ای

طرز تهیه کیک ژله ای

مواد لازم جهت طرز تهیه کیک ژله ای

طرز تهیه کیک ژله ایآرد ۳۰۰ گرم

شکر ریز ۲۴۰ گرم

بیکینگ‌پودر ۲ قاشق چایخوری

ماست میوه‌ای ۳۶۰ میلی‌لیتر

تخم‌مرغ ۴ عدد
روغن ذرت ۸۰ میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

ژله‌ی میوه یک بسته‌ی ۱۰۰ گرمی

خامه‌ی فرم گرفته ۲۵۰ گرم

این آموزش برای افرادی که قصد سفارش آنلاین کیک را نیز دارند مفید خواهد بود زیرا دقیتر با محتویات کیک ها آشنا خواهند شد.

طرز تهیه کیک ژله ای

فر را در دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد قرار داده و قالب ۲۲ × ۳۲ سانتیمتری را چرب کنید. سپس آرد را در کاسه‌ی مناسبی الک کنید و شکر، بیکینگ‌پودر، ماست، تخم‌مرغ‌ها، روغن و ژله را بیفزائید و با همزن برقی هم بزنید تا مایه‌ی صاف و یکدستی به دست آید.

سپس آن را در قالب بریزید و به مدت تقریبی ۴۰-۴۵ دقیقه، در فر بپزید. حالا کیک را روی پنجره‌ی سیمی خنک کنید و خامه‌ی فرم گرفته را رویش بمالید. اکنون در صورت دلخواه روی کیک را با میوه بیارائید و به اندازه‌ی مورد نظر ببرید.

اینک کیک را برای پذیرائی در ظرف مناسب و زیبائی بگذارید.

یاد‌آوری: می‌توانید از ژله و ماست توت‌فرنگی برای تهیه‌ی این کیک استفاده کنید و یا میوه‌ی دیگری را به جای آن مصرف نمائید. ولی دقت داشته باشید که نوع ژله‌ و ماست از یک میوه باشد!

دیدگاه

پاسخ دهید

Your email address will not be published. Required fields are marked *